Emoform

Emoform tandpasta van Dr. Wild

Dé effectieve tandpasta speciaal voor gevoelige tanden, gevoelig tandvlees en gevoelige tandhalzen.

De EMOFORM tandpasta’s (die al meer dan 80 jaar op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn) zijn totaal vernieuwd en er is nu een hele nieuwe versie, namelijk de EMOFORM Diamant met fluoride en hele fijne diamantdeeltjes.

Onze EMOFORM tandpasta biedt een zachte reiniging met een unieke smaak. Het bevat minerale zouten die het tandvlees zacht verzorgen, ongevoelig maken, tandplak bestrijden en speeksel stimuleren. Speeksel bevat verschillende mineralen die het glazuur op de tanden helpen versterken, waaronder fosfaat en calcium. De verhoogde speekselstroom kan de tanden helpen beschermen tegen zuren en bacteriën die tandbederf veroorzaken. Je mond heeft al een geweldige zelfreinigende functie – EMOFORM gebruikt die om de reinigingskracht van je dagelijkse borstels te vergroten.

Gezond begint in de mond

ALLE EMOFORM PRODUCTEN

Indicaties voor gebruik van EMOFORM tandpasta:

 • Bij gevoelige tanden
 • Bij gevoelig en gemakkelijk bloedend tandvlees
 • Bij open tandhalzen en bij warmte-, koude-, zoet- en zuurgevoeligheid

Werking EMOFORM tandpasta:

Talrijke studies hebben bewezen dat kaliumnitraat een zeer effectief middel is tegen gevoelige tandhalzen. Dit gaf de wereldwijd gerespecteerde Amerikaanse voedings- en geneesmiddelen ­inspectie – de FDA – aanleiding om kaliumnitraat als enig werkzaam middel tegen gevoelige tandhals en tegen warmte-, koude-, zoet- en zuurgevoeligheid te erkennen.

Bovendien bevat EMOFORM hoge concentraties mineraalzouten waardoor plakvorming voorkomen wordt, de tandvleesoppervlakte verhardt, ontstoken en licht bloedend tandvlees tegengegaan wordt en zodoende parodontitis wordt voorkomen. De hoge concentratie mineraal­zouten heeft ook een remmende werking op bacteriëngroei.

Door de hoge concentratie aan anorganische zouten in EMOFORM, wordt de tandpasta licht alkalisch, hetgeen ook invloed heeft op het speeksel. Dit licht alkalisch speeksel neutraliseert de door de bacteriën gevormde zuren die schadelijk zijn voor het gebit en cariës bevorderen.

De overige stoffen in EMOFORM zorgen ervoor, dat gebit en tandvlees grondig worden gereinigd, zonder echter daarbij de glazuurlaag aan te tasten.

EMOFORM tandpasta collectie:

In Nederland is EMOFORM verkrijgbaar in drie soorten:

 • met fluoride – EMOFORM SENSITIVE
 • zonder fluoride – EMOFORM GUM CARE
 • met fluoride en diamant deeltjes – EMOFORM DIAMANT

EMOFORM tandpasta FDA erkend

Kaliumnitraat met fluoride is het enige middel dat door de FDA als werkzaam middel erkend wordt ter behandeling van gevoelige tanden en ter voorkoming van cariës.

EMOFORM Tandpasta voor:

 • Natuurlijk witte tanden
 • Unieke smaak
 • Op basis van minerale zouten
 • Verwijdert tandplak
 • Stimuleert speekselstroom

Lees meer over de wetenschap achter Emoform Diamant Tandpasta

Lees meer over:

Wild-Pharma

EMOFORM VOOR:

drogisterijen en apotheken

Klik om meer te lezen

detailhandel

Klik om meer te lezen

Consument Trophax

consumenten

Klik om meer te lezen