Pedifresh

Pedifresh | Zweetvoetenspray

De effectiefste kuur systeem dat bestaat uit 2 fasen: een 14-daagse behandelingsfase om de zweetvoetengeur te bestrijden en een 2e preventiefase om te voorkomen dat de voetengeur terugkomt.

Pedifresh® is anders dan andere anti-zweetvoet producten. Het werkt in synergie met ons lichaam om de oorzaak van voetengeur te bestrijden: bacteriën. De gepatenteerde Pedifresh® formules worden namelijk pas actief als bepaalde bacteriën aanwezig zijn. Dit geeft de garantie dat zelfs de meest ernstige vormen van zweetvoetengeur kunnen worden gestopt en worden voorkomen.

ALLE PEDIFRESH PRODUCTEN

Hoe Pedifresh zweetvoeten spray werkt?

Het kuur systeem bestaat uit 2 fasen: een 14-daagse behandelingsfase om de zweetvoetengeur te bestrijden en een preventiefase om te voorkomen dat de voetengeur terugkomt.

Pedifresh is anders dan andere anti-zweetvoet producten. Het werkt in synergie met ons lichaam om de oorzaak van voetengeur te bestrijden: bacteriën. De gepatenteerde Pedifresh® formules worden namelijk pas actief als bepaalde bacteriën aanwezig zijn. Dit geeft de garantie dat zelfs de meest ernstige vormen van zweetvoetengeur kunnen worden gestopt en worden voorkomen.

Pedifresh zweetvoeten spray pakt de oorzaak aan

Pedifresh pakt de oorzaak aan. Het stopt de voetengeur veroorzakende bacteriën door middel van het creëren van een omgeving waar bacteriën niet kunnen bestaan. Pedifresh behandelt het probleem van voetengeur veilig, omdat je huid normaal blijft ‘ademen’.

Pedifresh is eenvoudig in gebruik, met de handige up-side-down sprays en heeft bovendien een plezierige geur.

“Het is zo fijn om me geen zorgen meer over mijn voeten te maken”

 

Vragen over Pedifresh zweetvoeten spray

Hoe lang duurt het voordat ik van mijn zweetvoetengeur af ben?

Indien Pedifresh conform de gebruikshandleiding gebruikt (fase 1), is de voetengeur binnen 14 dagen verdwenen. Om te voorkomen dat de voetengeur terugkomt, is het advies om direct met fase 2 te starten.

Vanaf welke leeftijd mag je Pedifresh gebruiken?

Pedifresh is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar en ouder.

Hoe moet ik de Pedifresh bewaren?

Pedifresh kun je het best bewaren en gebruiken op kamertemperatuur, buiten bereik van (jonge) kinderen.

Kan Pedifresh innemen of doorslikken?

Nee, Pedifresh is enkel ontwikkeld voor extern gebruikt op de huid. Vermijd contact met de ogen, (open) wondjes en slijmvliezen. Stop onmiddellijk met het gebruik van Pedifresh in geval van gevoeligheid en /of huidirritatie voor de bestanddelen.

Waarom bestaat Pedifresh in een 2-fasen kuur uit twee producten?

Om voetengeur op lange termijn te bestrijden, zijn er twee verschillende producten nodig. Als eerste moet de voetengeur worden gestopt (fase 1) en vervolgens moet er worden voorkomen dat de voetengeur terugkomt (preventiefase 2).

Bevatten Pedifresh fase 1 en 2 triclosan en/of aluminium?

Nee, Pedifresh fase 1 en 2 bevatten geen triclosan en aluminium.

Waarom moet ik Pedifresh tegen zweetvoeten gebruiken?

Pedifresh fase 1 werkt gegarandeerd tegen voetengeur omdat het de oorzaak van het probleem aanpakt en fase 2 voorkomt gegarandeerd dat voetengeur weer terugkomt. Beide sprays laten de huid ‘ademen’ en zijn eenvoudig in gebruik (up side down sprays).

Zwager, kan Pedifresh dan worden gebruikt?

Bij zwangerschap, adviseren wij een arts te raadplegen voorafgaand aan het gebruik van Pedifresh.

Diabetes, kan ik Pedifresh gebruiken?

Bij diabetes, adviseren wij een arts te raadplegen voorafgaand aan het gebruik van Pedifresh.

Werkt Pedifresh in alle soorten en maten schoenen?

Pedifresh is ontwikkeld om veilig en effectief te zijn voor alle soorten en maten schoenen. Dus voor sandalen, schoenen zonder sokken, synthetische of leren schoenen en sportschoenen enz. enz…

Helpt Pedifresh ook als ik af en toe last heb van een zweetvoetengeur?

Pedifresh is bewezen effectief bij zowel mensen met serieuze voetengeur als mensen die er af en toe last van hebben. Dus probeer het maar, werkt altijd!

“Ik ben zo blij! Mijn voeten voelen fris en schoon”

Blije voeten met Pedifresh